desember 2012

Oppover!

Da setter Kristine og jeg oss på bussen oppover ighjen etter nesten en uke på sørlandet! :D Noen må bare pakke sammen dette her først...


...


Nedover!


Er i gang med å pakke til reisen nedover mot sørlandet :) Enda godt at jeg har en meega North Face bag for jeg skal jo ha med meg litt da jeg blir borte i nesten 4 dager.. Tror ikke det kommer til å bli noe særlig blogging der nede, men det KAN hende :P Men jeg må kjappe meg litt for bagen er tom og bilen går om to og en halv time! :oSee U!

- Marte


 

 

Julegaver 2012

Her er noen av julegavene jeg fikk i år. Tusentakk til alle jeg fikk av! Jeg er utrolig fornøyd med alle gavene ! :)


Fikk Nike Free Run (Free Fit) av Bestemor og Bestefar som de hadde kjøpt i Las Vegas! Kjempekule! :)
LOVE IS IN THE AIR skilt, kjeeempesøt, og passer bra inn på rommet mitt! :)
En personlig kalender (Almenakk(?)) med bilde av meg utenpå (som dere ikke får se, haha) 
Bag fra Pieces, gråaktig, kjeempefin og stor!
Dobbelt opp av Tangle Teezer, en fra bigsis og en fra bestemor og bestefar :)
Såpe, Coconut cream som lukter dritgodt!
Strikkegenser i hvit, den er skikkelig deilig å ha på!!
Huntersokker til støvlene mine (Y) Det trente jeg virkelig!
Gavekort fra H&M, kjempebra! Men kan finne så mye fint på H&M !!
Fleece fra Helly Hansen i hvit. Jeg trengte virkelig en fleecegenser så denne kommer jeg til å bruke mye!
3 bøker. Jeg leser jo nesten aldri bøker, men ønsket meg litt bøker i håp om å få opp leselysten litt .. (Øveste boken er fra Tatiana de Rosnay, anbefaler virkelig bøker av henne!)
Øredobber
Hvite, høye Converse, elsker Converse og har hatt en del par som har blitt for små, har nå et par lave, hvite, men det er likefør de er for små også, så jeg gleder meg til å bruke disse nye til våren!! :)

Fikk også b.la. et skjerf og en The North Face bag i Small ettersom jeg har en i Large

Det ble mye tekst gitt, men jeg sier igjen TUUUUUSENtakk for alle gaver! :)

- Marte

App anbefaling #1

Hei!

Tenkte å prøve noe nytt, med den App anbefaling for alle dere med iPhone/iPad eller andre smarttelefoner.

Her er anbefaling nr 1 :


TuneIn Radio - dette er en radio-app med radiokanaler fra HELE verden! Jeg synes den er veldig bra, det eneste er at den er litt uoversiktlig når det gjelder å finne fram ulike radiokanaler. Selv hører mest bare på NRJ, The Voice og en fransk kanal jeg ikke aaner hva heter, men det er egentlig bare å prøve seg fram å finne en man liker.
Jeg lastet den ned gratis fra AppStore for ganske lenge siden og jeg tror den fortsatt er gratis. Så hvis du hører mye på radio/musikk - Løp og kjøp!

Håper forresten alle hadde en kjempefin jul og fikk mye fint! :) Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med det jeg fikk.

-Marte

Make-up
Har denne BB-creamen i light fordi jeg er ganske blek, men jeg synes ikke den er sååå bra, fordi den er skikkelig rennende og jeg søler alltid!


IsaDora, anti shine pudder i fargen 32 som tilsvarer 15 i vanlig IsaDora pudder, denne er bittelit mørk for meg, men det funker bra å bruke den for det, bare jeg ikke tar for mye


Øyenbrynspenn - Light brown. (Den ser gangke svart ut her, men den er Light brown) Jeg sliter litt med å finne en bra øyenbrynspenn i riktig farge siden jeg er ginger, men denne er det nærmeste jeg kommer.


Foundationkost/børste fra Lindex - Synes denne er gangske bra siden den ikke røyter noenting. Trenger egentlig ikke en sånn her for BB-creamen, men jeg hater å bruke fingrene...


Cover stick, bruker denne kun i nødstilfeller over urenheter, fordi den er aaaaaaaltfor mørk for meg, men den funker hvis man gnir ordentlig godt utover.


03, Dark Beige - Som sagt, aaaaaaaltfor mørk...


One by One VOLUM EXPRESS marcara, halvoppspist av denne hunden ↓


Cute


The COLOSSAL VOLUM EXPRESS waterproof, bruker denne over den andre, noenganger.. Når jeg har tid .. hehe :P


- Marte

Room details


Julegavepakking

Heihei!

I dag sov jeg leeeeeeeenge! Turte nemlig ikke å stå opp før jeg visste om verden hadde gått under eller ikke.. Da jeg fant ut at jeg hadde overlevd verdens spådde undergang, satte jeg i gang med julegave innpakking. I går var jeg i byen med Julie og utførte siste julegavehandel. Nå ligger alt fint innpakket under et bord som foreløpig er familiens juletre.


Sneak Peak :P


Noen som kan gjette hva jeg pakker inn til pappa her? :)

Jeg eeelsker...

  • ENGLER Jeg elsker engler og tror hele tiden at jeg har med meg en engel som passer på meg og vil meg både godt og vondt heletiden!

  • MUSIKK Jeg har tenkt på det mange ganger, men hva skulle verden gjort uten musikk?! Det er musikk overalt, på reklamer, radio, overalt!!!

  • DEMI LOVATO Elsker henne! Hun virker såå snill og søt og synger dritbra!! Får så mye inspirasjon av henne og bare elsker hvordan hun Keep Staying Strong!

  • TGIFRIDAYS Elsker maten og alle som jobber der, haha, de er så hyggelige! Kos!

  • DISSE HER:


L O V E!

  • "SITAT" Blir veldig inspirert av sånne "sitater" som er tatt ut fra f.eks. en sang tekst eller noe som noen en gang sa f.eks. I'am not intrested in money, I just want to be wonderful, Marilyn Monroe.

  • STORBYER Har så lyst til å dra til en storby laaaaangt borte!! Ser så koselig ut, spesielt om vinteren, haha!

  • TEENAGER POST Livet mitt består av teenager posts! Jeg sitter å ler hver gang jeg leser de, for jeg kjenner meg så godt igjen!!!


Elsker, elsker, elsker de!!!! Særlig nederst til høyre... haha'

  • CEEP CALM and...December, you're beautiful

Day 6 - A photo from a low angle
Day 5 - A photo of whatever you pleaseIdyllMidnight Surprise

Scrapbooking #2

Dette brukte jeg:
Her tok jeg en våt pensel og penslet over hele avispapiretHer har jeg brukt Distress INK, Vintage Photo i kantene på avisen...
...tok en ny liten avispapir bit og gjorde det samme...


...limte alt sammen. Jeg brukte vanlig lim og 3D puter- Fint? :) Skal jeg demonstrere et julekort før jul og forklare nøye hvordan jeg gjorde det ?

- Marte

Då åker jag


Heihei!
Jeg drar til Kragerø i morgen. Litt seint ute med å bestille bussbiletter bare, men jeg må gjøre det når pappa kommer hjem. Gleder meg veldig, for vi drar en hel jentegjeng, og vi skal spise grøt med mandel, se på julefilm og få skikkelig julestemning! Det blir en liten avkobling fra alle tentamnene vi har hatt og alle presentasjonene vi skal ha i de neste ukene nå...


<3

- Marte