august 2013

back2school

Da er man tilbake på skolen og herregud så umotivert man blir når man får utdelt en villt dårlig timeplan, men jeg skal jobbe hardt og klare meg gjennom siste året på ungdomsskolen! Starte hvertfall skoleåret med en god frokost og allerede andre dagen var jeg på butikken i friminuttet, men jeg skal skjerpe meg med det der. Haha..

- Marte

Bildedryss - Sommer 2k13

Kragerø

Føles ut som det var en evighet siden vi var i Kragerø i uke 27! Det var en fantastisk uke med så mange herlige mennesker! Savner det ♥ Har rundt 2000 bilder fra Kragerø, men har plukket ut de beste :)
Jobbuke Søndre Aas 
Sverige- Marte

Konkurranse

Nå er det konkurranse på Erica sin blogg der du kan vinne et gavekort hos Personlig Almanakk! En genial liten sak som kan bli kjempefin og søt når du designer den selv!
Jeg fikk en til jul av Kristine som er kjempesøt og som jeg bruker masse! Du kan sette inn eget forsidebilde og notere viktige saker f.eks bursdager inni den så får du den levert i posten :)- Marte

Ukreativ

Nå starter bloggingen forhåpentlig vis for fullt igjen, med ny energi etter sommern! Det kommer innlegg med bildedryss, innkjøp og favoritter for hele sommeren!

Anyways.. Våknet kl. 6 og klarte ikke å sove, så jeg har vært våken siden det.. Lagde en ukreativ frokost og den siste timen har jeg sortert bilder i mapper på macen..


.

Kort og godt innlegg ja .. 

-Marteevelina