mars 2013

Siden sist

Hei!

Det er en stund siden jeg blogget sist nå. Har rett og slett ikke hatt tid. Har hatt så syykt mange prøver å tenke på ettersom jeg var syk tre dager i forrige uke. Men jaja, her kommer litt bilder siden sist i hvertfall ;)

 


- Marte

Konfirmasjonskort- Marte ¢¾

Februar favoritterEyebrow Kit, tre forskjellige farger + firming wax. Jeg bruker den øverste fargen og noenganger den i midten. Jeg kjøpte den på Cubus (?) og den kostet 95,-


Lypsyl fra Elizabeth Arden. Denne er kjeeempe bra, og gir skikkelig myke lepper. Den er ganske dyr, men den er verdt det.Maskara. Mega volum collagene 24 - Denne gir ganske bra volum, men den sitter på hele dagen og man blir ikke svart under øynene.Ansiktskrem fra The Body Shop- Denne er faktisk kjempebra, og huden blir kjempemyk! Anbefales!

Musikk:


Million Vioces - Otto Knows (Klikk på bildet for musikkvideo)


Kiss you - One Direction, fra albumet Take me home (Klikk på bildet for musikkvideo)


- Marte

Vinterferien

Utrolig dårlig med blogging denne uka! Det har tilogmed rukket å bli mars! Herregud!

Vinterferien var kjemekoselig! Jeg og Malin dro til Stockholm og besøkte mormor. Har aldri spist så mye godteri og chips på en uke! 
Vi dro inn til sentrum to dager og fikk handlet litt. Må jo benytte sjansen når man har Hollister, Topshop og maaaaasse andre merkebutikker !


Kors ring, GinaTricot


CRW ridehansker, Hööks


Skjerf, Topshop


V-genser, Toshop


Sykt deilig strikket genser, BikBok


Rosa bukse, BikBok


Kjøpte den i XS som egentlig var litt liten str. men den kostet bare 99,-

Handlet også på Panduro for maange hundrelapper for å lage konfirmasjonskort som blir ganske fine faktisk ! :) Var innom Hollister å skulle ha noe, helt til jeg så køen!! Herregud! Det var 10 ganger værre enn køen på Zara på en lørdag!

- Marte